Чи перенесуть рівненську музичну школу

Зокрема, питання про виділення коштів на створення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт музичної школи №1 обговорили на засіданні бюджетної комісії Рівнеради

Втім, за цим питанням одразу ж постало нове: якщо будівля (а мова йде про другий корпус школи на вулиці 16-го Липня) перебуває в неналежному стані, то чому не можна її перенести. Зокрема, прозвучала пропозиція Народного Дому як альтернативи. Втім, як відзначила заступник міського голови Галина Кульчинська, такий варіант не підходить, бо не вистачить аудиторій. Тому потрібно ремонтувати вже наявне приміщення.

Як відзначає начальник управління культури Тарас Максименко, корпус школи дійсно перебуває в майже аварійному стані. Далі пряма мова:

Там суцільно відслоєння будівлі йде саме по собі. Тріщина скрізна. Тому там дуже складні технологічні роботи потрібні.

В управлінні культури вже є наявні 80 тисяч гривень, але цього недостатньо, тому було прохання виділити ще 120 тисяч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень