Чи навчила минула зима: головний шляховик Рівного – про підготовку до снігу

Хоча нині лише другий місяць літа, у міському шляхо-експлуатаційному управлінні вже готуються до зимового утримання доріг

Віктор Климук

І, найперше, оголосили тендер на придбання солі. А ось чи дадуть шляховикам кошти на додаткові машини для розчищення вулиць від снігу і посипання їх – поки невідомо.

Детальніше розповідає начальник міського шляхо-експлуатаційного управління Віктор Климук:

Ми на сьогодні вже оголосили тендер на придбання солі на суму приблизно 1 мільйон гривень. Пройде процедура закупівлі і будемо заготовляти сіль.

 

Додатково звертаємося до влади про виділення коштів на пісок і на відсів. Обіцяли по результатах роботи за півріччя з перевиконання додати нам ще кошти. Ми будемо старатися заготовити більше, щоб мати нормальний запас. Все залежить від того, скільки депутати міськради нам погодять всього фінансування.

 

Техніку готуємо.  

За словами Віктора Климука, також шляховикам усно пообіцяли, що коли депутати розподілятимуть кошти від перевиконання міського бюджету за півріччя, розглянуть їхнє прохання про придбання двох додаткових машин на базі автомобіля «МАЗ» для розчищення від снігу та посипання вулиць, а також одного грейдера.

Нагадаємо, що ми також писали про те, що головний шляховик Рівного оплатив зламану в ожеледицю ногу члена міськивконкому. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень