Чи може у Рівному повторитися столична ситуація з мостами

Рівненські мости цього року ремонтуватимуть і навіть розширятимуть

У Рівному ремонтуватимуть мости, хоча аварійних шляхопроводів у місті немає. Тож ситуація подібна до руйнування Шулявського мосту у Києві у Рівному неможлива. У цьому запевняє заступник міського голови Олексій Хмилецький. Він зазначив, що проблемним був міст через Устю на Степана Бандери, проте після проведеного ремонту цю проблему зняли. Щодо інших мостів, Олексій Хмилецький відзначив таке:

В цьому році плануємо на Князя Володимира зробити два мости. Це залізничні мости, вони відремонтовані, там тільки температурні шви, деформаційні заробити, а інше все нормально. Є міст навпроти «Головпостача», там плануємо зробити посилення водовідведення. Там іде труба. Ну і центральний міст - плануємо профілактичний ремонт. Несучі конструкції в порядку, а профілактичний плануємо. Якщо депутати гроші виділять, значить, буде все в порядку.

До слова, міст на Князя Володимира навпроти підприємства «Головпостач» планують розширяти якраз на повороті. За словами Олексія Хмилецького, така реконструкція передбачає багато роботи, адже розширення мосту вимагає перенесення кабельних ліній. Нині розробку проектної документації  вже завершує профільне підприємство з Луцька. Тож незабаром депутати міської ради розглядатимуть і це питання. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень