Чи мала рівнянка платити таксисту за перевезення валіз (КОМЕНТАРІ СЛУЖБ ТАКСІ)

Та що означає питання: «Маєте якийсь багаж із собою?»

Чи повинна клієнтка платити окремо за багаж? Рівнянка Олена Тоюнда розповіла у Facebook, що викликала таксі для двох людей з однією валізою. Через службу "579". За валізу таксист попросив окрему плату. Таке трапилося й наступного разу, коли машину викликали для чотирьох людей з трьома валізами, за які теж попросили заплатити.

Викликали машину: поїздка дві людини і одна валіза. За валізу додаткова плата. Через певний час знову: поїздка 4 людини і 3 валізи. Щоразу мова про звичайну легкову машину.

Я розумію, коли габарити вантажу не влазять у звичайний багажник і для тебе присилають більшу машину, і ти доплачуєш за це. Але коли ти викликаєш звичайне таксі - це ти орендуєш всю машину, включаючи багажник, а не лише сидіння позаду чи біля водія?! То чому за користування багажником почали брати додаткову плату?

В обох випадках валізи влазили у звичайний багажник, запевняє жінка. Чи можуть таксисти брати гроші за валізи, пояснив менеджер іншого популярного радіо-таксі у Рівному «1505» Руслан:

Якщо, грубо кажучи, у звичайний багажник "Ланоса" вміщується цей багаж – він перевозиться безкоштовно. Люди часто й викликають таксі, якщо у них є якась валіза. Навіть звичайний дитячий візок, який можна спакувати в багажник – це безкоштовний вантаж.

Ми зателефнували й у "579". Менеджер філії Валерій Самчук каже, що якби про таке надійшла скарга від пасажира, то служба відразу ж розпрощалася б з таким водієм:

Єдине, що ми робимо, ми уточнюємо розмір багажу, аби підходящу машину подати. Бо там може бути, що машина на газу і частина багажника зайнята. І аби цей багаж помістився і нормально поїхав. Доплата не береться. Якщо є скарга від пасажира – такого не було давно – то ми просто прощаємося з водієм, адже це вважається обрахунком пасажира.

Тож не варто перейматися, якщо диспетчер питає, чи є у вас із собою багаж. В цьому випадку тариф залежить від розміру машини – седан це, універсал чи мікроавтобус.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень