Чи є вже у Рівному безплатний інсулін для діабетиків

Адже раніше мама однієї хворої дитини скаржилася, що вимушена його купувати за гроші

Зокрема, про це у Фейсбуці писала відома рівненська спортсменка Олена Ліснічук. Тоді в управлінні охорони здоров’я пояснювали, що ще медзаклади не переуклали угоди з аптеками на постачання інсуліну.

Яка ситуація із забезпеченням цим препаратом нині – розповів начальник міського управління охорони здоров'я Віктор Іськів:

Ця аптека, що біля міської дитячої лікарні на вулиці Чорновола, ще з 3 січня видавала інсуліни для дітей. А вже всі решта, за моєю інформацією, з 16 січня почали видавати.

 

Інсуліни вже в аптеках є без проблем. Все - як треба, система знову працює.

Чому виникла така ситуація в Олени Ліснічук, Віктор Іськів не зміг з'ясувати. Бо, пояснив, офіційно жінка зі скаргою в управління охорони здоров'я не зверталася, а прізвища дитини з таким прізвищем у медзакладах не знайшли.

Також, каже Віктор Іськів, на відміну від попереднього року, коли у січні було три офіційні скарги на незабезпечення інсуліном, цього року в управління на таку проблему ніхто не скаржився.  

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень