Чи харчуватимуть школярів Рівного за новим меню від Євгенія Клопотенка

Його рецептурний збірник для шкільних їдалень дозволили використовувати за призначенням

Євгеній Клопотенко

Відповідний висновок дала Держслужба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, про що Євгеній Клопотенко повідомив у Фейсбуку.  

Нагадаємо, що цей столичний шефкухар ще у 2016 році запустив проект «CultFood», в межах якого займається зміною харчування у шкільних їдальнях. Він пропонує більш здорове меню, де менше смаженого і більше печеного, використовуються нові продукти, а старі - по-новому. І найголовніше -  його рецепти подобаються школярам, яким він пропонував свої страви.

Заступник начальника міського управління освіти Катерина Сичик сподівається, що і в школах Рівного будуть харчувати за рецептами від Клопотенка:   

Плануються зустрічі з тими людьми, які організовують харчування. Тобто ті люди, які тільки будуть брати участь у тендерах. Тому що тільки почалося проведення тендерів. А відбудуться тендери, тоді відбудуться ці зустрічі із ними. І будемо обговорювати ці речі. Будемо пропонувати. А який вже буде результат – це вже буде пізніше.

За словами Катерини Сичик, орієнтовно за півтора місяця завершаться тендери на здійснення харчування у школах. Тоді зможуть говорити про нове меню. А поки школярів харчують за меню, які були затверджені торік, і роблять це підприємці, які виграли тендери торік.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень