Коли у Рівному запровадять роздільний збір сміття

Адже сортувати його вимагає закон, який набрав чинності з 1 січня

Колись у Рівному намагалися запровадити роздільний збір сміття, але все завершилося ось так

Міський голова Рівного Володимир Хомко каже, що Рівне у напрямку поводження з відходами пішло трішки далі за інші міста України. І киває на Рівненський сміттєсортувальний завод і запровадження видобутку газу метану на міському сміттєзвалювальному полігоні:

Ми готові до роздільного збору так, як і вся Україна. Але я думаю, що ми далі пішли трішки і зараз ведемо переговори і по сортуванню. Ми хоча б відбираємо газ зі сміття, і хоча б можемо сортувати на тому заводі, хоча він приватний. Таке в Україні, може, два-три міста чи з десяток міст мають. Ну хоч щось є.

За словами Володимира Хомка, у міста немає контейнерів для роздільного збору сміття. Але закон він обіцяє виконувати. Щоправда, сказати, коли це буде, міський голова не може.

Пояснює, що нині добігає термін угоди про здійснення вивезення з міста сміття приватним підприємством «Санком». І нині важливо замість нього завести серйозну фірму, яка могла б здійснювати у Рівному роздільний збір сміття.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Сміття
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень