Чи доведеться платити рівнянам за вивезення сміття двічі

Це стосується 30-ти тисяч мешканців, яких обслуговує ЖКП «Покровське»

Рівняни, які помилково чи за звичкою заплатили за вивезення сміття «Санкому», а не КАТП, повернути свої гроші не зможуть.

Це, зокрема, стосується мешканців Рівного, яких обслуговує ЖКП «Покровське». Адже, нагадаємо, згідно з рішенням сесії Рівнеради з 1 жовтня «Покровське» передали на обслуговування КАТП 1728.

Як ми уже повідомляли, через те, що «Санком» виставляє рахунки авансом, а КАТП, наприклад, за жовтень присилатиме рахунки 5-7 листопада, ймовірно, частина мешканців таки заплатить за звичкою «Санкому».

Але двічі платити не доведеться.

Як повідомив виконувач обов’язків керівника підприємства «Санком-Рівне» Микола Горбачук, проблеми у цьому він не бачить, адже вони самі можуть перерахувати КАТП ці гроші:

- Аякже! Цей рядок (що і за що до нас зайшло) ми можемо показати навіть, якщо буде потреба. Ми вже ж не раз платили ЖЕКам… У мене є головний бухгалтер, то більш його питання.

Зауважимо також, що новим абонентам КАТП необхідно підписати договір. Які документи для цього треба мати і куди звертатися – можете прочитати у матеріалі Сміття близько 30 тисяч рівнян «Санком» уже не вивозить: кому платити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень