Чи зупинятимуться поїзди у Рівному – скажуть Порошенко і Гройсман

Погрозу, що потяги через Рівне проїжджатимуть без зупинок, отримав міський голова Рівного Володимир Хомко від керівництва Рівненської дирекції залізничних перевезень

Причина цього – те, що залізниця вимагає, щоб з бюджету міста їй заплатили за безплатне перевезення пільговиків з Рівного.

Говорить міський голова Рівного Володимир Хомко:

Нам написали, що якщо не дамо гроші на пільгові перевезення, то не будуть зупинятися у Рівному поїзди. І по мікрофону будуть оголошувати, що поїзди не зупиняються тому, що міська влада не дала кошти на пільгові перевезення. Абсурд – цілковитий. Тому ми підготували звернення і до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, і до Президента Петра Порошенка. Хай нам роз’яснять, що робити.

Міський голова каже, що тоді, виходить, місту потрібно платити і за те, що хтось з рівнян літає літаком, чи плаває на пароплаві. Але у такому разі й за перевезення нерівнян у міських тролейбусах Рівного місту хтось повинен компенсувати витрати.

Звернення від міськради Рівного у Київ щодо роз’яснення ситуації направлено. Якою буде відповідь звідти – стане відомо пізніше.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: поїзди
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень