Чи дали «копня під зад» «Санкому» у Рівному – результати зустрічі з міським головою

Сьогодні відбулася зустріч міського голови Рівного Володимира Хомка із власником компанії

За її результатами Володимир Хомко повідомив Радіо Трек, що колапс із сміттям у нашому місті, спричинений бездіяльністю львівського «Санкому», компанія має вирішити впродовж кількох тижнів:

- Якщо ситуація збережеться така, як останній тиждень – то ще місяць терпимо. Домовилися про наступну зустріч, дедлайн  - перша декада липня. Якщо буде погіршення – одразу матеріали в суд. І так тягнемо до дня, коли завершиться тендер. На тендер будуть представлені тільки ті фірми, які представлять нові машини і нові баки. Ми випишемо умови конкурсу так, щоби до нас соромітники не потрапили. Чому їм легше стало вивозити, бо ми уже в них  забрали ЖКП «Покровське» - вивозить КАТП-1728. З липня, якщо будуть проблеми, ще приватний сектор також у них заберемо. Залишиться у них невелика територія.

Міський голова, додає: сміття у Рівному могло б вивозити виключно комунальне підприємство КАТП 1728, утім, поки не має на це достатньої кількості машин.

Володимир Хомко каже, що нині якість роботи «Санкому» у Рівному тричі на тиждень перевіряє окрема людина.

Між тим, наступний тендер на вивезення сміття у Рівному місто оголосить у березні наступного року.

Від прописаних умов тендеру і, відповідно, від технічного стану і матеріальної бази «Санкому» залежатиме, чим братиме він участь у конкурсі.

Нагадаємо, у разі, якщо «Санком» не оновить автопарк - міський голова обіцяв їм дати «копня під зад». 

Тим часом, як повідомив Володимиру Хомку власник Санкому, він уже звернувся у Кабмін за ліцензією для запуску сміттєпереробного заводу, який у Рівному уже майже чотири роки працює як сортувальна станція.

Адже нещодавно Верховна Рада зрушила з місця питання із законодавчими перепонами для роботи таких заводів в Україні.

Але, ймовірно, що у такому разі тарифи не вивезення сміття - зростуть.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень