Чи буде на Рівненщині цієї осені ще тепло?

Похолодання, яке спостерігалося останнім часом, змушує багатьох задумуватися над цим запитанням

Львівський кліматолог Василь Троцюк пояснює похолодання тим, що над Західною Україною нині стоїть величезний циклон, який прийшов з Балкан і зачепився за антициклон на сході, через що навіть посніжило у Карпатах. Циклон нині рухається на північ, але його стримує антициклон на сході. 

Якою буде погода далі – розповідає Василь Троцюк:

Цей величезний  циклон, який зараз стоїть над Західною Україною, розтягнувся аж до полярного кола. Він кидає вкрай великий холод. Але він зараз обігне антициклон той, що на сході, і піде на північ, на північний схід туди в Росію. А на його місці з’явиться більш тепле повітря. І за 3-5 днів, думаю, буде до +16.

Жовтень, за словами Василя Троцюка, ще буде теплим. Можливо, наприкінці місяця ще трішки похолодає і задощить. Але на початку листопада ще буде тепло. Тобто спостерігатимуться такі собі «гойдалки» тепла і холоду - такі ж, як були влітку. Вони виникають через величезні вихори, які приносять з півночі, з-за полярного кола, холод. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень