Чорний список інтер'єрних рішень у 2024 році. Не робіть так вдома (ФОТО)

Ці речі втратили актуальність

Кухня 

І хоча це доволі класичне місце в домі, все ж осучаснення воно потребує. Передусім, йдеться про помешкання людей, які працюють дистанційно, з дому. Кухні, які суміжні з вітальнею, у таких квартирах поволі перетворюються на офіс, і це точно не модне рішення. Якщо глобальних перетворень не плануєте, зробіть все ж чіткіше зонування. 

Феєрія яскравих кухонних фасадів теж залишилася десь далеко позаду. Усі червоні, помаранчеві чи рожеві кухні – уже не модні. Зробіть ставку на класику. Але й тут треба знати межу, адже класичні тосканські кухні теж уже не модні.

До слова, якщо ваш ремонт ще тільки попереду, то стільниці з плитки краще не робити, цьому тренду і так вже понад 50 років, і всі ці роки її й досі важко доглядати. Гранітні стільниці та штучне каміння - теж не найкращий варіант. Від штучного каміння низка країн навіть відмовляються через небезпеку для здоров'я. Оптимальний варіант – дерево. 

Освітлення 

Років 10 тому дуже популярним був стиль лофт, уявити який без лампочок Едісона було неможливо. Вони звисали як вдома, так і в кожному барі чи кав'ярні. Направду теплу і затишну атмосферу можна створити й без них. 

Також уже не актуальні лампи Тіффані. Це, звісно, гідний предмет інтер’єру, але в сучасну обстановку відверто не вписується, та й світло вони дають доволі тьмяне. 

Що також втратило актуальність 

Передусім дзеркальні стелі. Це щонайменше має вульгарний вигляд, і про затишок у такому приміщені не йдеться. 

Плетені меблі – цілком допустимо мати їх на дачі, тримати на балконі або терасі, але точно не вдома. 

І мохнаті килими. Так, це тепло, але точно не модно. Для того, аби витримати сучасну естетику, купуйте килимки з коротким ворсом.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень