«Чорна п’ятниця» та курси валют: Як шалені розпродажі вплинуть на долар

Фінансовий експерт все пояснив

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Розпродажі в магазинах під час «чорної п’ятниці» суттєво не вплинуть на курс долара. Про це повідомив фінансовий експерт Тарас Лєсовий.

Сезон «чорної п’ятниці» навряд чи істотно вплине на ринок валют. По-перше, курсові позначки на готівковому ринку формуються з огляду на курс міжбанку з додаванням певного відсотка (в середньому 1-1,5%) до міжбанківського курсу.

 

По-друге, «чорна п’ятниця» - не надто вже вагомий приклад для «шаленого» сплеску обмінних операцій на готівковому ринку, – зауважив Тарас Лєсовий.

А ось у передсвятковий період пропозиція на готівковому ринку може зрости на 10-15%. І відповідно на певний час може дещо скоротитися різниця між безготівковим і готівковим курсами (до 1,0-0,7%).

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень