Чому у Вараші, Здолбунові і Дубні не вистачає лічильників тепла

Міста різні, проблема одна

Рівненщина на 100% готова до опалювального сезону. В нашій області його розпочали ще з 6-го жовтня, аби підготуватися до холодів. Про це розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір. Так, на Рівненщині вже працює понад 800 котелень і більше 400 км електромереж, каже чиновник:

Так, дійсно, на сьогодні область із 100% готовністю увійшла в опалювальний сезон. До опалювального сезону було підготовлено 806 котелень, 80 центральних теплових пунктів, теплових мереж близько 426 км. Нових котелень – 10 , теплових мереж нових збудованих – 7, на що було використано близько 28 мільйонів гривень, - розповів Віталій Ундір.

Найбільший обсяг цих робіт виконали в Рівному, а також у Костопільському та Здолбунівському районах.

Що ж до обліку тепла, то в області  майже тисяча будинків обладнана лічильниками, що становить 84% від загальної кількості господарств. У Рівному з лічильниками - майже 100% домогосподарств, або понад 820 будинків. 

Найбільша проблема з приладами обліку тепла у Вараші. Там їх потрібно встановити у майже 140 будинках. У Здолбунові не обліковуються тепло у понад 20 господарствах, а в Дубні – 9.

У представників цих міст одне спільне пояснення – не вистачило грошей. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень