Чому у Сарнах не вщухає конфлікт через завод, на який скаржаться мешканці

Нині комісія досліджує документацію підприємства

У Сарнах не вщухає конфлікт між мешканцями міста та заводом, який виготовляє металеві конструкції. Підприємство працює понад 7 років і весь цей час люди скаржаться на забруднення повітря токсичними відходами.

Про це ми писали тут.

Депутат Сарненської міськради і громадські активісти звернулися за допомогою до Рівненської облради, аби комісія з питань екології приїхала на завод і провела перевірку.

Голова комісії Володимир Валявка  каже, що вони були у заводі, виписали ряд рекомендацій керівництву підприємства і заявнику. Всю необхідну для  перевірки документацію надав заступник генерального директора «Заводу металевих виробів» Вадим Івашко, але інша сторона конфлікту не виконала зобов’язань:

Ну, так неможна. Ми все зробили. Поїхали на підприємство. Зробили всім рекомендації. Завод поставив точки, які зніматимуть виміри забруднень.

 

А що зробила Сарненська міська рада і створена робоча комісія згідно з рекомендаціями?

Нічого.

А потім коментуєте у ЗМІ, що комісія облради нічого не робить. Крім того, ініціатор питання депутат міської ради не відповідає на дзвінки.

Тож члени комісії вирішили дослідити матеріали, які надало керівництво заводу і, якщо буде потреба, це конфліктне питання розглянуть на наступному засіданні комісії з питань екології  Рівненської обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень