У Рівному нові «розумні» зупинки будуть до кінця року: де та за яких умов?

Близько 30 табло на зупинках громадського транспорту планують встановити до кінця року у Рівному

За кошт громадського бюджету. Для цього поки хочуть змінити розпорядника коштів. Тобто передати проект з управління транспорту в управління ЖКГ.

Фірми, які б хотіли займатись «розумними зупинками», у Рівному є, але вони не хочуть співпрацювати із ПрАТ «Рівнеобленерго».

Про ситуацію повідомила головний спеціаліст міського управління транспорту та зв’язку Наталя Провоторова:

Фірм, які власне пропонують ці табло і хочуть їх встановлювати, вистачає. Але ніхто із них не зацікавлений у тому, щоб проводити розрахунки із енергопостачальною організацією. А ми власними силами не можемо ці "розумні" зупинки підключити до електромережі та потім їх обслуговувати. Начальник управління просить про зміну розпорядника коштів на цей проект. Ми вважаємо, що це може бути міське житлово-комунальне управління міста.

За словами Наталі Провоторової, в управлінні ЖКГ є можливість підключати «розумні» зупинки до світлофорів, наприклад. І обслуговувати їх також зможуть спеціалісти цього управління.

Як зазначила Наталя Провоторова, у проекті «розумних» зупинок вказано 30 таких об’єктів. Вони, зокрема, мали б розташовуватися у таких районах міста: Льонокомбінат, район ТРЦ «Чайка», 12 школа, майдан Незалежності, центральний ринок, Макарова, Енергетиків (кладовище «Нове»).

Зауважимо, що проект передбачає облаштування 30 зупинок громадського транспорту у Рівному електронним табло, вільним доступом до мережі Інтернет та пристроями для зарядки мобільних телефонів. На це з громадського бюджету міста просили 958 000 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень