Чому ОТГ на Рівненщині - кращі

Ніж класичні адміністративні одиниці

Бюджети ОТГ Рівненщини за рік зросли більше, ніж інші місцеві бюджети області. Якщо органи місцевого самоврядування збільшили наповнення своїх скарбниць у середньому на чверть, то об'єднані територіальні громади – на 35%.

Більші успіхи за рік показали ОТГ і в аграрному секторі, розповідає заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко:

Для ОТГ наповнення місцевих бюджетів за рахунок ефективно працюючих аграрних підприємств це один із пріоритетів. Знову ж таки найкращі успіхи показують райони, де реформа децентралізації впроваджується найкращим чином. Це Радивилівський, Млинівський, Рівненський, Демидівський райони. Стандартні аграрні райони області.

Випереджають ОТГ інші райони та села також за темпами освоєння інвестицій.

До прикладу, територіальні громади активніше за інші органи місцевого самоврядування беруть участь у підготовці проектів, що фінансують з Держфонду регіонального розвитку, з якого надають гроші на ремонти приміщень, облаштування туристичної інфраструктури тощо.

Цього року п’ять таких проектів отримали з фонду 25 мільйонів гривень. Зазначимо, що нині на Рівненщині є 31 об’єднана тергромада.

Нещодавно в нашій області до ОТГ вперше ввійшло місто обласного значення – Вараш.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень