Чому дерево впало на жінку з немовлям: пояснення директора парку Рівного

Керівник міського об’єднання парків культури і відпочинку Андрій Черепанов каже, що вже є висновок екологічного інспектора про причини падіння дерева на людей

Про цю історію, яка сталася 25 квітня, сайт Радіо Трек писав у публікації У парку Шевченка дерево впало на жінку з немовлям 

Після того мати тримісячної дитини, на яку впало дерево, звернулася у поліцію А у парку визначили аварійні дерева і уснули небезпеку. 

Директор міського об’єднання парків культури і відпочинку Андрій Черепанов каже, що вже причини падіння дерева визначив екологічний інспектор і з'ясувалося, що вини працівників парку імені Шевченка у тому, що сталося, нема:

Висновок такий, що здорове дерево розкололося навпіл (немає вини робітників парку) у зв’язку з попередніми погодними умовами, а саме: внаслідок різких поривів вітру та складних погодних умов узимку. Дерево потерпіло від важких морозів, після того вдарили пориви вітру, що спричинило комплекс таких природних факторів і привело до такого прикрого випадку. Дерево ж аварійним не було.

Андрій Черепанов запевнив, що нині у парку аварійних дерев немає. Однак гарантії, що інші дерева можуть впасти на відвідувачів парку, дати не зміг.

Окрім цього, за словами директора парку, їхній колектив вирішив допомогти матеріально потерпілим жінці та дитині. З яких коштів це буде допомога – вирішують. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень