Чому місто не хоче будувати садочок на Басовому Куті?

Йдеться про будівництво дитячого садочка на базі колишньої школи №14 на вул. Залізничній, 34

Приміщення нещодавно пережило пожежу. Як школа – не експлуатується. Тож, очевидно, нею зацікавилися інвестори. Вже неодноразово ті пропонували місту побудувати там приватний садочок за власний кошт, лише потрібно передати їм частину земельної ділянки.

Однак сьогодні на засіданні сесії Рівнеради під час обговорення цього питання в депутатів з’явилася інша пропозиція. Зокрема, Микола Бляшин запропонував побудувати на місці 14-ої школи садочок коштом міста.

Однак міський голова Рівного Володимир Хомко такої ініціативи не оцінив, адже в місті вже заплановане будівництво двох дитячих садків. Ще два, які потребують великих капіталовкладень, вигідніше продати інвесторам вважає Володимир Хомко:

Ті садочки, які потребують багато вкладення, ми хотіли б продати, а ті кошти, які виторгуємо, витратити на те, щоб збудувати ці два садочки. Ніша приватних садочків в нас приблизно 10%, як і в кожного міста, і вона не зайнята зовсім в Рівному. Люди кажуть, що не хочуть в дорогі садочки. Так ніхто ж і не поведе в дорогий. В нього поведуть ті, хто мають гроші і вивільнять місце в дешевому.

Отож, нині в міської влади остаточно є в планах реконструювати колишній дитсадок "Вишенька", що на вулиці Соборній, 420-А та Центру соціально-психологічної допомоги для безхатченків, що на Дубенській.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень