Коли кінопалац Рівного стане доступним для людей з інвалідністю

У ньому бракує пандусів

На це звернула увагу керівник літературно-драматичної частини Рівненського облмуздрамтеатру Ірена Боровець і написала у соцмережі Фейсбук. 

ірена Боровець в Кінопалац Україна30 грудня 2018 р. о 20:44 · Rivne · 

Маю Друга на візочку. І от сьогодні він захотів відвідати кіноПАЛАЦ, бо відтоді як втратив можливість ходити, не втратив любові до кіно. 


Але чомусь реконструктори кінопалацу не знали, що мій друг не захоче сидіти в 4 стінах, як робить більшість візочників України, а захоче жити повноцінним життям і три комплекти східців лишили без пандусів. Вже хоч би для показухи щось примостили. До речі, на вулиці пандус є. До каси візочник втрапить, а далі...

 

Невже "Україна", як і Україна, не для таких людей, як мій Друг?

 

P.S. Дякую добрим людям, які допомогли подолати східці.

Директор кінопалацу «Україна» Сергій Дем’янков пояснив:

Один зал - там є пандус. В інший - справді, немає. Як завше, там допомагають. Там є охорона: хлопці допомагають занести візок.

Сергій Дем’янков пообіцяв, що протягом одного-двох місяців і до другого залу зроблять пандус. Адже робитимуть ремонт у фойє і одночасно подбають про візочників.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень