Чому вагітним жінкам не можна гладити кішку: народні прикмети та заборони

З цим особливим станом жінок пов’язано багато заборон

Фото із сайту Pexels
Фото із сайту Pexels

Майже кожна жінка чекає свою вагітність і намагається зробити все правильно, аби не нашкодити майбутній дитині. Через це ще з давніх-давен виникло багато прикмет і забобонів навколо вагітності. Наприклад, однією з заборон є те, що вагітним не можна гладити котів.

Що не можна робити вагітним

1. Наші пращури вважали, що кішка має магічні здібності — вона може забирати силу і енергію.

2. Також вагітним не модна сидіти на порозі, адже тут сконцентрована величезна кількість енергії і не завжди вона позитивна.

3. Спати на спині для вагітних теж зась. Мовляв, малюк народиться мертвим. Щоправда, цю заборону підтверджують медики, адже під час сну на спині жінка стискає судини, які дуже важливі для кровообігу дитину.

4. Купувати щось для дитини заздалегідь також не варто. Вважають, що в цьому випадку стан матері може різко погіршитися, а дитина взагалі може померти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень