Чому охочим вакцинуватися у Рівному доводиться шукати собі напарника для того, аби отримати щеплення бажаним препаратом

«Медичні працівники намагаються раціонально використовувати ту вакцину, яка поступає» (с)

В одному із центрів вакцинації рівнянка була змушена знайти собі компанію для того, аби їй вакцинували препаратом Moderna.

Адже у центрі вакцинації відмовилися відкривати новий флакон препарату для одної людини. У іншому є центрі вакцинації препарату Moderna зовсім не було. 

Начальник обласного департаменту цивільного захисту та охорони населення Олег Вівсянник пояснив:

На фото - Олег Вівсянник
На фото - Олег Вівсянник

Відповідно до розпорядчих документів від МОЗ в департаменті системно підходять до питання вакцинації відповідно до дорожньої карти.

 

Виникають поодинокі випадки, коли пацієнти звертаються до центру вакцинації, де не є запланована кількість вакцин для того чи іншого пацієнта.  Хочу нагадати, що в одному флаконі  Moderna є 15 доз, тому медичні працівники намагаються раціонально використовувати ту вакцину, яка поступає.

 

Людям, які звертаються до пунктів щеплень, ми рекомендуємо попередньо звернутися до сімейного лікаря і визначитися з тим пунктом вакцинації, де можна зробити щеплення першою дозою. Для вакцинації другою дозою препарату ми радимо звертатися до того ж пункту вакцинації, де вакцинувалися першою дозою, – розповів Олег Вівсянник.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень