Чому не треба скаржитися на свого чоловіка: 6 секретів від жінок із досвідом

Прочитайте, якщо незадоволені своїм партнером

Вам не подобається ваш чоловік? Підійдіть до дзеркала і, дивлячись собі в очі, дайте відповідь – хто скував вас наручниками і змусив вийти за нього?.. Немає лиходія? Значить, помилилися ВИ!

... І ще 6 аргументів, чому не треба нарікати на свого чоловіка.

Це дуже зручно, коли поруч є чоловік

Коли він живий. Коли зацікавлений. Коли такий рідний... Просто сильніший, ніж ви зараз. У якого є сили, коли вони закінчуються у вас.

У якого є руки та губи, коли вам хочеться любитися. У якого є м’язова сила, невластива жінці. Але мега важливо що він  – Щодня робить вибір БУТИ З ВАМИ!

Ваш чоловік щодня робить цей вибір. І всі ваші інфантильні пояснення чому він так робить – повна нісенітниця.

Давайте по черзі:

Він зі мною через дитину. Та ну! Погляньте на статистику розлучень у сім’ях із дітьми і зрозумієте, що чоловіки йдуть із сімей, попри дітей та їхню кількість. Вони так роблять. Дитина не зупиняє. Крапка.

Він зі мною, бо так зручно. Ага, звісно. Давайте подивимося правді у вічі: що у вас такого особливо зручного для нього є, чого немає в інших? Ви спадкоємиця великого капіталу? Ви його надійний перевірений партнер, який робить за нього всю роботу? А може ви Анджеліна Джолі і всі його друзі йому заздрять?

Ні? То які ще питання можуть бути))

Він робить це за інерцією. Повна фігня. Неможливо запустити силу інерції, коли немає свідомого вибору.

У нього немає кращих варіантів. Є. А, можливо, і не один. Просто те, що ви про них не знаєте - теж свідчення того, що він з вами не за інерцією.

Крім мене, він нікому не треба. Треба. Вам так тільки здається)) У будь-якому випадку є реально варіанти набагато гірші і за них теж хтось чіпляється.

Я – чудова господиня. Без мене він нічого не може. Повірте, може. Купити наворочену пралку, мультиварку, робот-пилосос чи навіть найняти домоправительку «не за всі гроші» насправді не так вже й складно.

Більше того, чоловік все добре знають: де що купити подешевше, як відкласти зі своєї невеликої зарплати на чорний день, як приготувати щось смачненьке із «нічого» і багато-багато іншого...

Коли у вас з’являється претензія до вашого чоловіка – просто прочитайте цей текст. І зрозумійте нарешті, що щоденний вибір вашого чоловіка БУТИ З ВАМИ – є. Він є, чоловік робить його щодня. І це гідно, як мінімум, подяки.

 

А ще – поваги.

 

Займіться собою і скажіть чесно – що ви зробили для цих стосунків? Щоб вони були теплими, добрими, людськими

Якщо вам все ще не подобаються ваші стосунки  –  відійдіть і не заважайте цій людині з усіма її недоліками бути коханою та щасливою з кимось іншим.

.... Якщо ж бажаєте бути разом, то сядьте і напишіть на листку  усі ваші дії щодо нього за останній тиждень. Включаючи всі ваші «страйки» з приводу інтиму, його пропущені виклики - під приводом «Хай тепер він понервує!», ігнорування розповідей про те, як пройшов його день, і все інше...

А тепер подумайте ще раз: невже тільки він такий «ПОГАНИЙ»?

Джерело: Кава з молоком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень