Чому не можна одразу користуватися парфумами, які ви отримали з доставлянням

Але погодьтеся, хочеться пшикати одразу, як отримали довгоочікуваний аромат

Парфумерія дуже тонка справа.  Аромат розкривається найкращим чином завдяки сировині, яка містить ароматичні молекули. Їхні властивості дозволяють їм особливим чином перемішуватися, створюючи дифузію - і ту саму магію, за яку ми цінуємо парфум. Натуральна сировина — олії та дистиляти — примхливіша, синтетичні молекули трохи стабільніші, але всі вони реагують на фактори зовнішнього впливу.

Транспортування, навіть найдбайливіше, впливає на властивості парфумерії, буквально ставлячи з ніг на голову піраміду аромату. Флакон у коробці струшують перекладають, перевертають. Це позначається на його делікатному вмісті - йому потрібен час, щоб відновити свої первісні властивості.

Це особливо помітно у вантажних парфумах, їм потрібно більше часу, щоб «прийти до тями», але будь-якій парфумерії слід дати відпочити з дороги якийсь час, залишивши коробку флакон у прохолодному темному місці.

Якщо відкрити їх одразу, то можна реально розчаруватися в обраному ароматі. Але гармонія відновиться, як тільки ароматичні молекули повернуться до балансу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень