Чоловіки «рвонули» до нотаріусів через нові правила мобілізації: в чому причина?

Про це пише український журналіст

Після того, як Кабінет міністрів України вніс до Верховної Ради законопроєкт про мобілізацію, правила військового обліку та проходження військової служби, до нотаріусів утворилися великі черги з українських чоловіків, які підпадають під мобілізацію.

Про це повідомляє у Facebook журналіст Єгор Чечеринда.

- Урядовий законопроєкт № 10378 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань мобілізації, військового обліку та проходження військової служби» - лише півтори доби як зареєстровано.

 

А до нотаріальних контор вже вишикувалися черги відважних українських чоловіків. Черги - не до рідних ТЦК СП, а саме до нотаріусів, – пише журналіст.

Причина в тому, що новий законопроєкт вводить для ухилянтів заборону на проведення будь-яких операцій з рухомим і нерухомим майном. Тому українські чоловіки масово переписують на дружин, матерів або навіть коханок своє рухоме і нерухоме майно: квартири,

  • машини,
  • цінні папери
  • інші активи.

- Сумна реальність сучасності. Хто не хоче служити в своїй армії, буде служити у ворожій. Тимчасово окуповані Мелітополь, Донецьк, Луганськ або Нова Каховка не дадуть збрехати, - зауважив журналіст.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень