Чоловіки обходять таких стороною: жінки з цими іменами мають завищені вимоги

У списку їх 4

Василина

Василина має яскраву зовнішність, але за нею ховається жорсткий характер. Її вимоги до чоловіків нереально високі, тому Василина часто роздратована й озлоблена.

Цій дівчині здається, що це не в неї завищена самооцінка, а це інші недооцінюють її, що тільки посилює її незадоволеність.

Рената

Вона легко починає гніватися, але привселюдні скандали - нижче за її гідність. Вона може дозволити собі лише холодний погляд та саркастичні зауваження.

Зате коли соромитися вже нема кого, вона дає собі волю. Наодинці з партнером вона може кричати на нього, ображати й морально тиснути.

Таїсія

Ця жінка гарна, цілеспрямована та знає собі ціну. Однак її принципи стають причиною самотності.

Таїсія ніколи не стане просити вибачення першою. Її зарозумілість відштовхує чоловіків, хоча в душі володарка імені – добра та жертовна натура.

Ніка

Носителька цього «переможного» імені впевнена в собі й має сильний характер. До того ж вона схильна до спалахів роздратування та імпульсивна.

Це не те поєднання якостей, яке приваблює чоловіків. Ніка може дозволити бути поряд тільки чоловікові, який готовий на другу роль.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень