Чоловік у Сарнах намагався дати хабар поліцейському одразу у відділі поліції

Тож тепер чоловік відповідатиме одразу за два злочини

На Сарненщині затримали чоловіка, який намагався дати хабар поліцейському. Він пропонував правоохоронцю 500 доларів аби уникнути відповідальності за злочин. Деталі розповідає прес-офіцер Нацполіції Любов Гуда:

Перебуваючи у службовому кабінеті Сарненського відділу поліції, 31-річний чоловік, аби уникнути кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом (мотоциклом) за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу, дав поліцейському хабар у сумі 500 доларів США.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі розпочато досудове розслідування. Жителя Сарненщини затримали та повідомили про підозру. Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень