Чоловік ганявся за дружиною з ножем і ледь не зарізав її

Жінку рятують лікарі

На Березнівщині чоловік ледь не зарізав власну тружину. Конфлікт між подружжям стався напередодні о 15-ій годині у селі Прислуч. Чоловік у ході сварки наніс кухонним ножем дружині близько трьох ударів. Наразі потерпілу рятують лікарі, а нападник перебуває в ізоляторі, повідомляють в прес-службі Нацполіції області:

32-річний чоловік та його 25-річна дружина проживають у селі Прислуч, виховуючи 9-місячне немовля.

 

Учора близько третьої години між подружжям розгорілася сварка. Перебуваючи поряд з підсобним приміщенням, чоловік ножем, якого схопив на кухні, двічі вдарив дружину у живіт. Вирвавшись, потерпіла почала втікати від нападника на вулицю.

 

Наздогнавши поранену дружину, нападник наніс ще декілька ударів. На крики жінки збіглися односельці, які викликали швидку медичну допомогу та повідомили до поліції.

Потерпілу із численними ножовими пораненнями госпіталізували у реанімаційне відділення Березнівської центральної районної лікарні.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у замаху на умисне вбивство. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень