Чоловік «вирушив» з Рівного до Нетішина за 17 тис. грн, бо не мав сертифіката

Карантинні «жнива» в області тривають?

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

На Рівненщині судили чоловіка, за порушення карантинних вимог у «червоній» зоні.

Згідно з постановою Острозького районного суду, 28 жовтня цього року на вулиці Незалежності громадянин перебував у маршрутці «Рівне-Нетішин» без наявного тесту на визначення антигена коронавірусу чи сертифіката, що підтверджує повну вакцинацію від COVID-19.

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Таким чином він порушив Постанову Кабміну «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

У суді обвинувачений визнав свою вину частково і пояснив, що про обмеження не знав. 

Нагадаємо, згідно з постановою Кабміну, на території «червоної» зони для проїзду у громадському транспорті  в межах області, потрібно мати сертифікат про вакцинацію від коронавірусу або негативний ПЛР-тест.

Суд визнав громадянина винним у правопорушення, передбаченому ч. 1 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на нього стягнення у виді штрафу розміром 17000 гривень.

Зазначимо, що віднедавна обмеження щодо невакцинованих - інші. Зокрема, з 6 грудня відвідувати громадські заклади у регіонах, які перебувають у жовтій зоні, можна лише тим людям, які отримали принаймні одне щеплення проти COVID-19 або мають негативний тест чи сертифікат про одужання. Ця ж норма поширюється і на співробітників. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень