У Коростені чоловік представився агентом СБУ та викрав у продавця смартфон (ФОТО)

Сказав, що йому треба передати інформацію до Центру

Подія ця на Житомирщині сталася ще 5 листопада, коли до однієї із крамниць мобільного зв’язку райцентру завітав чоловік, який, обманувши продавця, заволодів мобільним телефоном та зник.

Про це пише ruporzt

Коли на місце злочину прибула оперативна група Коростенського райуправління, то поліцейські з’ясували, що до магазину техніки прийшов чоловік, який представився працівником Служби безпеки України.

Він повідомив продавцю, що йому терміново потрібен мобільний телефон у службових цілях, на що консультант виконав вимогу і дав чоловікові телефон з прилавку.

 

Псевдопрацівник СБУ пообіцяв сплатити вартість мобільного пристрою трохи згодом, але зник та не повернувся.

Відтак дізнавачі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України.

Оперативники Коростенського районного управління поліції перевірили осіб, які вже були помічені за аналогічні злочини та встановили причетного.

Горе «Джеймсом Бондом» виявився раніше судимий 46-річний місцевий житель. Поліцейським чоловік у скоєному зізнався, у нього вилучили й мобільний телефон.

Зібраними доказами дізнавачі поліції повідомили містянину про підозру у вчиненні шахрайства (ч. 1 ст. 190 КК України). Днями обвинувальний акт прокурором Коростенської окружної прокуратури скеровано до суду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень