Член міськвиконкому Рівного, який потрапив у ДТП з двома авто, запевняє, що його вини немає (ФОТО)

Аварія сталася у понеділок, 16 квітня

Член міськвиконкому Рівного Василь Царук їхав вулицею Мельника автомобілем Ford Focus. І на перехресті з вулицею Коновальця потрапив у ДТП з автомобілями Ford Fiesta та Volkswagen Caddy. Поліція попередньо інформувала, що ДТП сталася з вини Василя Царука, який не пропустив таксі Ford Sierra, яке рухалося вулицею Коновальця.

Втім, Василь Царук має свою версію розвитку подій:

Я забрав дружину з роботи і їхав вулицею Мельника. Там на перехресті Мельника і Коновальця є знак «Поступися дорогою». Я подивився ліворуч  - транспортних засобів не було, подивився праворуч – теж нічого не було. Проїхавши вже повністю перехрестя, я побачив, що згори від будинку №29 на вулиці Волинської Дивізії спускається білий Volkswagen Caddy. Я майже з ним порівнявся - і відчув сильний удар. Думав, що цей Volkswagen на мене пішов. Але коли вийшов з авто, побачив, що Ford Sierra пробив огорожу. А мене вдарив у праве заднє колесо і розвернув на 180 градусів.

Василь Царук

Василь Царук каже, що, вочевидь, водій таксі мчав на великій швидкості, раз повністю розвернув його авто. І, скоріш за все, об’їжджаючи рештки лежачого поліцейського на вулиці Коновальця біля школи №25, таксист виїхав на ліву смугу руху, тому його Василь Царук і не помітив на дорозі. Тим паче, що там обмежений кут огляду за зупинкою і деревами.

Також він припускає, що причиною аварії могла стати каналізаційна решітка на дорозі:

Є одна така штука – забір каналізаційний, і там його решітка трішки нижче за рівень дороги опущена. І по тій траєкторії, по якій він рухався – по діагоналі, я зрозумів, що він влетів у ту яму. І в нього, можливо, кермо з рук вибило і він перелякався.

 

Не було б мене там – він влетів би прямо в огорожу і наслідки, мабуть, були б набагато більші.

Каналізаційна решітка на дорозі, яка могла спричинити ДТП

На щастя, в аварії ніхто серйозно не травмувався. У таксиста, за словами Василя Царука, була лише підозра на забій поперека і від госпіталізацїі він відмовився. Постраждали лише авто. І учасники ДТП збираються шукати винних у суді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень