Чим далі – тим гірше? Якість авто знижується з кожним роком

Думка експертів

Сучасні авто стають більш технологічними, але не якіснішими. Так вважають експерти J. D Power, які опитали понад 93 тисячі власників авто 2023 року випуску.

Дослідження показало, що на кожні 100 автомобілів припадає в середньому 192 проблеми – на 12 більше у порівнянні з 2022 роком та на 18 більше у порівнянні з 2021.

З’ясувалося, що «страждають» навіть підсклянники – вони дедалі частіше мають неправильну форму і розташовані не в зручних місцях. Причина – у технологіях, адже тепер в авто обов’язково має бути функція бездротової зарядки для смартфона, через яку й «потерпають» підсклянники.

Ще однією поширеною проблемою 2023 року стали дверні ручки. Автомобілістів, особливо тих, хто їздить на електрокарах, дратує дизайн ручок – часто він занадто складний.

Також водії скаржаться на недостатньо гучні автомобільні гудки та роботу мультимедійних інтерфейсів типу Apple CarPlay та Android Auto.

Джерело: MMR

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень