Чи буде в «Дії» документ про освіту за кордоном?

Роз'яснення дали у ЄДЕБО

Нещодавно у мобільному застосунку «Дія» запрацював доступ до документів про освіту. Бувають випадки, коли людина здобувала освіту за кордоном.

Фахівці Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО) розповіли, чи буде такий диплом відображатись у застосунку.

У ЄДЕБО пояснили, що документ про освіту, отриманий за кордоном, НЕ ВІДОБРАЗИТЬСЯ В «ДІЇ».

 

Крім того, якщо ви здобули освіту за межами України та не вступали з цим документом на навчання до українських закладів освіти, то відомості про ваш документ не вносились до ЄДЕБО, – йдеться у повідомленні.

Але людина може отримати свідоцтво про визнання іноземного документа про освіту. За потреби, перевірити його можна в Реєстрі документів про освіту ЄДЕБО, вибравши тип «Свідоцтва про визнання іноземних документів про освіту». 

У ЄДЕБО додали, що зараз таке свідоцтво не підтягнеться в застосунок, але тривають роботи над розширенням переліку освітніх документів в «Дії».

Джерело: ZN.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень