Четверо осіб стали жертвами ДТП на Млинівщині

Протягом однієї доби на автодорозі Луцьк - Дубно із різницею у кілька годин трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди, у результаті яких були травмовані четверо осіб

20 липня, близько 17 години, 28-річна жителька Львівської області, керуючи автомобілем марки «Mitsubishi Lancer», рухаючись у напрямку Дубна, в селі Новоукраїнка не вибрала безпечної швидкості руху, не врахувала дорожньої обстановки та стану дорожнього покриття, не впоралась з керуванням та в’їхала у бетонну огорожу господарства. У результаті автопригоди кермувальниця та її 34-річна пасажирка отримали травми хребта та були госпіталізовані до Млинівської центральної районної лікарні.

А вже близько третьої години ночі 21 липня у селі Велика Городниця трапилась іще одна ДТП за участю автомобіля «Audi 100». Його водій, 19-річний мешканець Волинської області, також прямуючи до Дубна, допустив з’їзд легковика на узбіччя з подальшим його перекиданням.

Як наслідок, молодик та його пасажир-одноліток зазнали тілесних ушкоджень і були доставлені до Луцької міської лікарні. У водія діагностовано переломи обох гомілок, у пасажира – перелом хребта.

За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху вже відкриті кримінальні провадження. Автомобілі із механічними пошкодженнями доставлені на територію Млинівського відділу поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень