Черги на кордоні для пасажирського транспорту почнуть суттєво зростати вже за кілька днів: Держприкордонслужба

Такий прогноз прикордонники дають, виходячи з попереднього досвіду

Фото ілюстративне

Українські прикордонники готові збільшити кількість інспекторських груп у випадку зростання потоку громадян, які бажатимуть перетнути кордон у різдвяно-новорічний період, а українцям радять слідкувати за рівнем завантаженості пунктів пропуску, - заявив в ефірі телемарафону 4 грудня речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко:

Звісно, ми очікуємо, що пасажиропотік зросте ближче до новорічно-різдвяних свят. Зараз він є не таким інтенсивним, як буває або в літній період, або в період Різдва чи Нового року.

 

Зараз за добу кордон перетинає близько 70-75 тисяч осіб у будні дні і близько 80-ти тисяч у вихідні дні. 

 

Якщо пригадати минулий рік і новорічно-різдвяний період, то пасажиропотік може зрости і до 100 тисяч осіб за добу, а в окремі дні може досягати і 120 тисяч осіб за добу в обидва боки.

 

Це, звісно, буде і збільшення інтенсивності (руху), і можливо, збільшення (кількості) транспортних засобів, які очікуватимуть у чергах на перетин кордону. 

На такий період як Державна прикордонна служба, так і суміжні країни збільшують кількість інспекторських груп для того, щоб максимально швидко забезпечувати оформлення громадян на кордоні. 

Джерело: Українська правда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень