Через зливу маршрутка на Дубенщині застрягла у воді (ФОТО)

Транспортний засіб і його пасажирів врятували працівники ДСНС

Напередодні у селі Кліщиха Дубенського району внаслідок сильного дощу сталося затоплення рейсового автобуса «БОГДАН» сполученням «Дубно - Млинів» в якому перебувало 24 людини (23 пасажира та 1 водій).

Дощовою водою та мулом зі сміттям затопило майже третю частину салону автобуса (приблизно 40 сантиметрів). Громадяни змушені були стояти на пасажирських сидіннях. На допомогу потерпілим негайно виїхало чергове відділення рятувальників 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубно.

Співробітники Служби порятунку за допомогою тросу, зачепленого за пожежний Камаз, відбуксирували автобус на суху ділянку дороги (приблизно до двох кілометрів). Вже на безпечній місцевості за людьми прибув додатковий рейсовий автобус, що розвіз 17-х пасажирів по домівках.

Сімох громадян, що мешкають у місті Дубно, рятувальники доставили до місць призначення на пожежному автомобілі. Як згодом з’ясувалося, маршрутне таксі рухалося по ділянці дороги, що пролягала через низовинну місцевість, як раптом через сильну зливу, зверху почали литися потоки бруду, які і заблокували рух автобуса.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень