Рівне потрапило у «світлофорну пастку» (ФОТО)

Ці об’єкти передали у підпорядкування іншій організації, а компетентних фахівців там ще не набрали

Дорожні роботи на житинському кільці біля Рівного вкрай ускладнили рух транспорту. Нагадаємо, нині там проводять тимчасовий ремонт.

І транспорт, який прямує у напрямку Києва, змушений заїжджати до Рівного, що спричиняє кілометрові затори.

 

Автомобілі їдуть вул. Косторомською у сторону автовокзалу, що на Київській, де некоректно працює світлофор. У результаті - на цій ділянці дороги утворюється чималий затор.

Ми запитали у патрульних, чи можна на перехресті вулиць Костромська - Київська - Д. Галицького забезпечити роботу регулювальника, який би сприяв швидшому роз’їзду транспорту.

Начальник відділу безпеки дорожнього руху обласного управління патрульної поліції Сергій Коханюк повідомив, що у них немає можливості встановити там регулювальника.

А причиною заторів є світлофор, у якому начебто треба змінити налаштування. За словами Коханюка, ще до ремонту світлофор не забезпечував нормального проїзду транспорту через перехрестя.

 

Усі попереджувальні знаки дорожнього руху про тимчасові труднощі на дорозі поліцейські вже встановили.

Раніше 43 світлофори у Рівному перебували на балансі державного підприємства МВС України «Інформ-Ресурси». Нині усі його філії перебувають на стадії ліквідації.
 
У зв'язку з цим світлофори нещодавно перейшли у підпорядкування комунального управління «Міськсвітло». Його керівник Іван Черноморець каже, що працівники ще не освоїли специфіку роботи рівненських світлофорів:
 

Рішення сесії про передачу нам світлофорів було нещодавно. І ще немає компетентної людини, яка могла б знати про роботу конкретних світлофорів. 

 

І це все не буде швидко - спершу треба набрати штат.

 

Напевно це відбудеться ближче до Нового року, а може й трохи пізніше.

Поки ж Рівне ризикує потрапити у "пастку світлофорів".

Ймовірно, якщо до січня у місті станеться якась непередбачувана подія, ліквідовувати проблему просто буде нікому.

 

Нині ж розробити нову циклограму чи зробити реконструкцію світлофорного об'єкта, який ускладнює рух транспортних засобів, просто неможливо.

Фото перехрестя - doshkareklamy.com.ua

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень