Через розплідник мастифів на міську владу хочуть подати до суду

Таку заяву зробила ВГО «Кінологічна спілка України»

Представники цієї організації звернулися до Рівненської міської ради з заявою, в якій вказали, що прийняте 21 липня рішення міської ради про заборону розводити середніх, великих та бійцівських собак на території міста не є правомірним. Далі деталі заяви та ситуацію коментує радник міського голови Олександр Джигирей:

Як стверджує Кінологічна спілка України, прийняте рішення Рівненською міською радою від 21 липня порушує законодавство України та права власників тварин, а тому («Кінологічна спілка України» - прим. ред.) просить нас, міську владу, відмінити зазначене рішення. В іншому разі ми будемо змушені звернутися до суду. Тобто, міська влада стоїть на захисті громадян, а нас за це збираються судити.

Однак, відомою є інформація й про те, що власник скандального розплідника маститів Юрій Бойко входить до складу вищезгаданої спілки, і, можливо, саме за допомогою такого звернення намагається відстояти свої права.

Нагадаємо, на черговій сесії міської ради було прийнято мораторій на розведення середніх, великих та бійцівських собак на території міста Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень