Через ожеледицю комунальники Рівного виїхали на дороги вночі

У міськШЕУ одна машина навіть зламалася

О 3 годині на автошляхи міста виїхало 6 одиниць техніки, ще 11 одиниць працювало о 5 та 7 ранку, одна машина зламалася, - повідомив начальник міськШЕУ Віктор Климук. Тим часом комунальні служби продовжують посипати тротуари, адже ситуація на автошляхах стабілізувалася, говорить Віктор Климук:

 

- Ми працювали вночі. На зараз проїзна частина оброблена деожеледними засобами. На зараз зупинок, заторів в нас немає. На тротуарах ми працюємо: 2 трактори з причепними пристроями у центральній частині міста і ручна посипка по мікрорайонах Ювілейний і Північний; двірники працюють на зупинках громадського транспорту.

 

У разі, якщо ж водії помічають певні складні ділянки на дорозі, Віктор Климук просить повідомляти на цілодобову диспетчерську службу за номером 23-52-14.

До слова, щодня через слизьку дорогу у Рівному травмується більше десяти осіб. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень