Через морози рятувальники організували додатковий пункт обігріву у Рівному (ФОТО)

Тут можна попити чаю чи отримати допомогу психолога

Мобільний пункт знаходиться поблизу ринку та зупинки громадського транспорту біля органної зали, говорить представник прес-служби ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник:

- 25 лютого рятувальники облаштували пересувний пункт обігріву поблизу ринку «Дикого» та зупинки громадського транспорту, там, де найбільше скупчення людей. У мобільному пункті громадяни можуть спокійно зігрітися, попити гарячого чаю та з’їсти печива. У нашому пункті організоване чергування рятувальників та психологів ДСНС.

Минулої доби рятувальники зігріли 26 громадян, що звернулися до цього пункту. 

Загалом на Рівненщині розгорнуто 33 стаціонарних пункти обігріву. Переважно вони розміщені на базі закладів медичної та соціальної сфер. Їх адреси у кожному райцентрі області ви можете знайти на сайті рятувальників.

До речі, цього року до рятувальників Рівненщини не надходило жодного повідомлення щодо летальних наслідків від переохолодження.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень