Через кохання до рівнянина іноземка має проблеми з законом

Вона продовжила справу коханого

За порушення умов запобіжного заходу іноземка може опинитися під вартою. Під час обходу адміністративної дільниці старший дільничний офіцер Рівненського відділу поліції викрив 23-річну жительку обласного центру, громадянку іншої держави, за порушення умов обраного їй запобіжного заходу.

Іноземка майже три роки проживає на Рівненщині.

Прилетіла сюди з іншого континенту через палке кохання та вийшла заміж за 31-річного рівнянина, із яким згодом і пішла на злочини.

Чоловік за крадіжки та зберігання наркотиків опинився у в’язниці.

Дружина продовжила «справу» коханого і була умовно засуджена за вчинення ряду майнових злочинів, а нині підсудна за аналогічні кримінальні правопорушення у Волинській області.

На її рахунку більше двох десятків крадіжок із продуктових магазинів, магазинів косметики та інших закладів. Тож, відповідно до ухвали суду, вона перебуває під цілодобовим домашнім арештом.

Дільничний офіцер поліції вкотре застав її на порушені умов запобіжного заходу. Жінка саме «придивлялася» до товарів в одному із супермаркетів.

Наразі поліцейський готує матеріали до слідчого та суду про порушення умов обраного запобіжного заходу.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень