Через аварію водопроводу частина Рівного залишилася без води

Ремонтні бригади уже почали роботу

Сьогодні, 22 листопада, через пошкодження водопроводу на вулиці Млинівській у Рівному без  водопостачання залишилися мешканці кількох вулиць - Білої, 101, 101-А, 103, 105-А, 107,  Млинівської, Золотіївської, Джерельної, Загородньої, Олексинської, Вишневої та провулку Робітничого.

Аварія сталася о 7:30 ранку, пошкоджений водопровід діаметром 200 мм. Чергові слюсарі аварійно-відновлюваних робіт підприємства виїхали на місце, тривають ремонтні роботи. У районі вулиці Білої із 8:30 є спецмашина із питною водою.  Плануємо, що усі ремонті роботи зробимо сьогодні. І вже  ввечері у будинках споживачів буде відновлене  водопостачання. Можливо, вдасться провести роботи швидше, — повідомив начальник відділу з експлуатації та ремонту водопровідних мереж міста Рівне Юрій Єзерський. 

Зважаючи на масштабність та складність робіт, не виключено, що після відновлення водопостачання певний час із кранів буде текти брудна вода. Тому на весь період ремонту та певний час після нього працівники підприємства організують підвезення чистої питної води спецмашинами за заявками споживачів за телефоном 26-74-44.

«Рівнеоблводоканал» перепрошує за тимчасові незручності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень