Через поважних гостей у сесійній залі Рівнеради збільшили кількість поліції

Депутати почали роботу сесії міської ради

У ці хвилини депутати міської ради розпочинають сесійне засідання. У порядку денному значилося понад 200 питань важливих для життєдіяльності міста.

Проте ще до початку у кулуарах точилися розмови, що частину питань з розгляду треба зняти. Остаточно це стане зрозуміло коли відкриють сесійне засідання. 

На сесії сьогодні велелюдно.

 

Серед гостей очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай. Як вдалося з'ясувати кореспонденту Радіо Трек Сергій Гайдай перебуває на Рівненщині з робочим візитом для зустрічі з головою Рівненської ОВА Віталієм Ковалем. 

 

Сергій Гайдай зокрема перевірить роботу гуманітарного хабу, аби побачити яку допомогу отримують переселенці. Аналогічний візит потому відбудеться на Волинь.

Крім того, до Рівного приїхав Зьорен Бенн, бургомістр громади з району Панелі міста Берлін. Він вивчатиме потреби Рівного й не тільки аби краще усвідомлювати яку саме гуманітарну допомогу потребує наше місто.

Зараз у сесійній залі зареєструвалися 32 міських обранці. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень