Через незвичне ім’я, що запропонував батько для майбутньої доньки, подружжя посварилося

Майбутня мама навіть назвала таке ім’я «дурним»

Вибір імені для дитини – це особливий подарунок від батьків, що супроводжуватиме її упродовж усього життя. Тому батьки хочуть, щоб воно було унікальним, милозвучним та допомогло  мати щасливу долю.

Вибираючи ім'я, батьки можуть назвати свою крихітку ім'ям когось з рідних, улюблених персонажів із книг чи фільмів або ж покладаються на інші уподобання.

Нерідко смаки подружжя не збігаються, що може стати приводом для непорозуміння чи й сварки, як у випадку, про який розповіли в «Mirror».

Чоловік запропонував назвати дівчинку Данделайн ( Dandelion, англ. - Кульбаба), дружині це ім'я не сподобалося. Натомість майбутня мама таку пропозицію сприйняла за  образу.

Вона пояснила, що її партнер був «одержимий» кульбабами з дитинства. І тепер, коли він збирається стати татом, він непохитний в імені Данделайн для своєї дочки. Жінка переживає, оскільки думає, що таке ім'я може змусити людей вважати їх «великими хіпі», якими вони не є.

"Щоразу, коли люди пишуть тут (Reddit - новинний онлайн-сервіс, а також інтернет-ЗМІ - ред.) про якісь там інші імена, я завжди за це! Я вважаю, що імена мають бути веселими! Однак я не зовсім впевнена, як до цього ставитися правильно", - розповіла вона.

Коментатори посту швидко запевнили майбутню маму, що це ім’я цілком підходить, особливо якщо воно буде використовуватися як по батькові, а не як ім’я.

Джерело «ТСН»

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень