Через борги за комуналку у чоловіка забрали авто

Боржник роками не розраховувався за тепло

Натомість коли авто евакуювали, мешканець Миколаєва одразу ж знайшов кошти на погашення боргу, - повідомляє РАДІО ТРЕК з  посиланням на ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», для якого, вочевидь, випадок став показовим.

Миколаївські тепловики спільно з виконавцями провели опис та арешт автомобіля FORD SIERRA 1986 року випуску.

Автомобіль було примусово евакуйовано на штрафмайданчик для оцінки та подальшої примусової реалізації.

У Миколаївоблтеплоенерго заявили:

Боржник, який роками не сплачував заборгованість за послуги з постачання теплової енергії, та був упевнений в своїй безкарності, лише після опису, арешту та примусової евакуації автомобіля зрозумів, що треба було раніше дослухатися до попереджень «ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», які йому неодноразово надходили, та одразу сплатив повну суму боргу у розмірі 14 417,40 грн

При цьому боржнику довелось також сплатити усі додаткові витрати згідно з виконавчим провадженням у розмірі 2719,15 грн: а саме 1 163,94 грн – штрафні санкції, 269 грн витрат виконавчого провадження та 1 286,21 грн виконавчого збору.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень