Чемпіонат світу-2022: календар і результати всіх матчів

Розклад та результати усіх поєдинків фінальної стадії Мундіалю, який прийматиме Катар

Від 20 листопада до 18 грудня в Катарі відбудеться Чемпіонат світу-2022. Це буде 22-га в історії планетарна першість з футболу

У фінальній частині Мундіалю візьмуть участь 32 національні збірні, які розподілені на 8 груп по чотири команди в кожній. До плейофу вийдуть по дві найкращі команди з кожного квартету.

У матчі-відкритті Катар, який отримав право виступити на Чемпіонаті світу як господар турніру, 20 листопада зустрінеться з Еквадором.

Фінальний поєдинок запланований на 18 грудня на Національному стадіоні у Лусаїлі, що вміщує 80 тисяч глядачів.

Чемпіонат світу з футболу вперше в історії відбудеться на Близькому Сході. Також він стане першим, який проводитиметься не влітку, а восени й взимку. 

 

Це пов'язано з погодними умовами в країні-господарці, де температура повітря в червні - липні сягає позначки понад 40 градусів.

Зазначимо, що це буде остання світова першість з 32 командами. Вже на наступному Мундіалі, який 2026 року прийматимуть Канада, Мексика та США, кількість учасників зросте до 48 збірних.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень