Частину працівників Рівненської ОДА переводять на роботу з дому

Відповідне розпорядження підписав очільник краю

Віддалена робота тепер стає нормою і для держслужбовців.

Задля запобігання поширення коронавірусної хвороби відповідно до урядових рекомендацій та рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області частину працівників ОДА переведуть на дистанційну роботу.

Це ж стосується і районних державних адміністрацій Рівненщини.

Керівники районів та структурних підрозділів Рівненської ОДА повинні сприяти реалізації права працівників на отримання, за їх згодою, відпусток у порядку, визначеному законодавством, а також визначитись щодо наявності технічної та практичної можливості запровадження тимчасово виконувати визначену трудовим договором працівниками дистанційно роботу (у себе) вдома, визначитися зі списком таких працівників та видавати відповідні накази.

При цьому

Працівники, які виконуватимуть свої обов’язки з дому, повинні постійно перебувати на зв’язку, відповідати на дзвінки керівництва, перевіряти електронну пошту та відповідати на листи, за необхідності в розумний термін з’являтися на робоче місце.

Проте, якщо працівники без поважних причин не дотримуватимуться цих вимог, дистанційну роботу для них можуть припинити.

Перейти на дистанційний режим роботи рекомендують й усім керівникам органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій запровадити аналогічні заходи.

Нагадаємо, карантинні заходи попередньо триватимуть до 3 квітня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень