П'яних водіїв на Рівненщині нікому карати

Частина районних судів - не працюють

Фото ілюстративне

У чотирьох районах області - критична ситуація з роботою місцевих судів. Через відсутність служителів Феміди люди місяцями чекають на розгляд справ.

Зокрема у Гощанському, Радивилівському, Рокитнівському та Дубровицькому районних судах, які частково або повністю не працюють.

Так, жодного судді, який би мав повноваження вершити правосуддя, вже більше 9 місяців немає у Гощанському райсуді. За цей період тут накопичилося 1079 справ, майже 600 з яких – адмінправопорушення.

За словами керівника правових програм РОГО «Комітету виборців України» Миколи Глотова,

П’яні водії на території цього району почуваються спокійно, адже навіть якщо на них складуть адмінпротокол – справу у суді нікому буде розгядати.

Дещо краща ситуація у Радивилівсьому райсуді, де з серпня минулого року у відрядженні перебуває служитель Феміди з Демидівського району.

Проте, він не має фізичної можливості розглянути усі справи, так само як і троє інших суддів Рокитнівського та Дубровицького райсудів.

Коли ситуація зміниться - наразі невідомо.

Нагадаємо, так зване «укрупнення судів», у межах якого на території всієї країни повинно відбутися масштабне об'єднання районних судів у загальні міськрайонні, ставить у глухий кут навіть самих служителів Феміди, які не знають, коли і чого варто очікувати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень