Частині студентів остаточно скасовують стипендії: коментар Міносвіти

Проте іншим студентам стипендії мають намір підвищити

Стипендії для студентів, які навчаються за кордоном, будуть скасовані.

Про це заявив заступник міністра освіти та науки України Михайло Винницький в етері телемарафону, - повідомляє Еспресо.

Він зазначив, що Президент України звернув увагу на те, скільки наразі є стипендіатів, які перебувають за кордоном. На його думку, стипендіальне забезпечення наразі є важливішим для студентів, які навчаються в Україні. Тому, імовірно, студентам, що лишаються за кордоном, стипендії будуть скасовані.

Питання стипендіального забезпечення їм буде перекрите, і в цьому випадку це означатиме, що у нас буде економія коштів, яка дозволить нам збільшити стипендії для тих, які є в Україні.

 

Ми маємо допомогти студентам, які навчаються в Україні, які будують нашу країну разом з нами, щоб вони дійсно мали можливості вчитися, - наголосив заступник міністра.

За словами Винницького, економічна стипендія призначена для того, аби «допомогти отримати ті знання, які будуть потрібні для перемоги та для відбудови України після перемоги». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень