Чапкіс, Шоптенко та Зайцева цими вихідними відвідають Рівне

Чому такі імениті зірки два дні гостюватимуть у нас?

Народний артист України, суддя проекту «Танці з зірками» Григорій Чапкіс,

світова спортсменка зі спортивно-бальних танців Олена Шоптенко

та хореограф рівненської команди на всеукраїнському проекті «Майданс» Аліса Зайцева

судитимуть учасників нового фестивалю «Grand Spring Festival».

«Grand Spring Festival» започатковують у Рівному організатори «Різдвяного балу» - сім’я хореографів Роман та Дарина Гриценюки.

Роман Гриценюк розповів, що помітив зацікавленість танцюристів з сусідніх областей. Так, у фесті візьмуть участь колективи із Тернопільщини, Хмельниччини, Черкащини. Рівненщину представлятимуть колективи з районів та обласного центру.

517 учасників буде на фестивалі, це 25 різних колективів. От їдуть з Хмельниччини колективи і наперед  цікавляться, чи будуть рівняни з народними танцями. Тобто люди знають, що у Рівному потужна школа народних танців. Але, на жаль, не всі рівненські колективи, зокрема народників, братимуть участь у конкурсі, - пояснив Роман Гриценюк.

Організатори фестивалю повідомили, що переможців визначатиме імените журі у чотирьох номінаціях: класична, народна, сучасна, бальна. Вік учасників - від 5 до 35 років.

До слова, третій за останні два місяці фестиваль такого масштабу відбудеться в рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій». 

Також варто зауважити, що всі учасники фестивалю отримають оригінальні подарунки. Це дипломи, солодощі та спеціально виготовлені у Слов’янську «зірки».

Захід пройде вже цими вихідники у Текстильнику. Гриценюки запрошують усіх охочих відвідати концерти в рамках фестивалю, вхід – безкоштовний. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень